Ben avucuma sığan bu minik hallerini çok sevdim..Ordan bakınca zor gibi görünse de yapılış aşamalarının fotoğrafları sizde eminim "a böyleyse haydi yapayım!" hissiyatı yaratacak ve kolları sıvayacaksınız!
Hamurunu hazırlayıp buzdolabında beklettikten sonra açıp yuvarlak kalıplarla kesiyorsunuz ve muffin kalıplarınıza yerleştiriyorsunuz. Geriye elmaları yarım daire şeklinde ince ince doğramak ve onları yarı kısımları üstüste gelecek şekilde dizerek bir uçtan diğer uca doğru rulo yapıyorsunuz ve şahane gül şeklini vermiş oluyorsunuz! Çok pratik, çok!
Tereyağlı, esmer şekerli sosu ise muhteşem bir tat ve karamelizasyon sağlıyor elmalı mini paylara. Tek lokmalık tatlıları seviyorsanız bir fincan çay eşliğinde sizi fazlasıyla mutlu edecek bir tarif.