Pazar günleri aile ve dostlarla yapılan kahvaltının yeri her zaman ayrıdır. Nathalie Hanım için de sabahları kahvaltıda aileyi bir arada görmek, sıcacık çayın yanına kendinden bir şeyler katarak yaptığı farklı lezzetleri sunmak hep öncelikli olmuş.
Yumurtalar ve krepler, poğaçalar,börekler ve tartlar,ana yemekler, tatlılar,reçeller ve ekmekler olmak üzere dört ana bölüme ayrılan bu kitapta, her tarif en ince ayrıntısına kadar anlatılarak yer alıyor.
Tatlı düşkünü olarak benim favorim; milföy ve fındık ezmesinden yapılan “Fındık Ezmeli Rulo” oldu. Özel günler için misafirlerinize hazırlayabileceğiniz pastalar da mevcut. Çikolata ve kırmızı meyveleri sevenler için “Karaorman Pastası” mutlaka göz atılması gerekenlerden.
Yaza adım adım yaklaşırken formuna dikkat edenler ve sağlıklı beslenenler için ise çok değişik salata tarifleri yer alıyor.
Kolay hazırlanabilir bu tariflerle hem gözlere hem midelere hitap edebilmek için, bu kitaba bir göz atmanızı öneririm, farklı tariflerlin ilginizi çekeceğine eminim.