• Dilim ekmek (enlemesine kesilmiş simit, açma ya da sandviç ekmeği de olur)
• Yumurta ( her 2-3 dilim ekmek için 1 yumurta yeterli)
• Beyaz peynir
• Kaşar peynir ( evde kalmış herhangi eriyen bir peyniri de kullanabilirsiniz)
• Kıyılmış maydanoz (dilerseniz)
• Kekik & pul biber & tuz
• İsteğe göre sucuk, sivri biber, mısır gibi başka malzemelerle de zenginleştirebilirsiniz.
• Ekmek hariç tüm malzemeleri bir kapta çatalla eze eze iyice karıştırın.
• Karışımı ekmeklerin üzerine yayın.
• Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine ekmekleri yerleştirin.
• 180° C ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
• Sıcak sıcak servis edin. Afiyet olsun...