Kremayı tencereye koyun, kaynamaya başlayınca balı ekleyerek tencereyi ateşin üstünden alın. Sıcak olan bu kremayı bitter çikolatanın üzerine aşamalı olarak dökerek merkezden başlayarak karıştırmaya devam edin. Ganajın pürüzsüz olmasına dikkat edin. 40 dereceye gelen karışım üzerine küp küp doğranmış tereyağını ekleyerek dinlenmeye bırakın. Ortalama 20 gramlık toplar oluşturun. Çikolata toplarını bitter çikolata ile kaplayın. Daha sonra kakaoya, fıstık tozuna veya hindistancevizine bulayın.
Bonus: Çikolatalı tarifler
Psikolog Randevu - İstanbul'da profesyonel psikolog hizmetleri.
Güzel sanatlara hazırlık kursu ile yeteneklerinizi geliştirin! Kadıköy, İstanbul'da portfolyo tasarımı, endüstriyel çizim ve animasyon eğitimleriyle güzel sanatlar fakültesi hayalinize bir adım daha yaklaşın.