Olabildiğince katkısız yapılan eşki mayalı ekmeklerin yapımında un, deniz tuzu ve su kullanılıyor. Böylelikle lezzet ve kıvam arttırıcı maddelerden uzak durulmuş olunuyor. Sanayi tipi mayalarla yapılan ekmeklerin aksine son derece sağlıklı, doyurucu ve leziz bu ekmeklerin aynı zamanda tam buğday unlusu, çekirdeklisi, cevizli-çavdarlısı ve biberiyeli-zeytinlisi de mevcut. Kahvenizin yanına kızarmış ve tereyağlı reçelli bir dilim bu lezzetli ekmeklerden tercih ederek son derece doyurucu bir kahvaltı yapmış olacağınıza eminim. Mevsime gore değişen ve tamamen ev yapımı reçellerden ayva reçelini özellikle denemenizi tavsiye ederim.
Bu leziz ekmekler bir de harika malzemelerle birleşince oluşacak lezzetleri tahmin etmek hiç zor olmuyor. Ekmeğin dönüşebileceği lezzetler anlayışından yola çıkılarak yapılan sandviçlerden bazıları ise; rozbif-cheddar peyniri-salatalık turşusu ve hardal, isli somon, avakado ezmesi, salatalık ve turp. Benim favorim ise otlu mantar, karamelize soğan, İzmir tulumu ve mozzarelladan oluşan sandviç oldu. Bu sandviçlerden sonra tatlı olarak cookielerini denemeden çıkmamanızı öneririm, özellikle çok çikolatalı cookiesi çikolataya doyamayanlar için çok doğru bir seçim olacaktır.
Sade bir konsepte sahip olan bu mekanın adı “Bröd” ise İsveççe ekmek anlamına geliyor. Mis gibi fırından yeni çıkan ekmeklerin kokusu eşliğinde güzel bir kahvaltı için mutlaka uğramanızı öneriyorum.